Výživové hodnoty
Tabulka nutričních hodnot: na 100 g | na porci 30 g. Energie: 366 kcal | 110 kcal.
Energetické hodnoty: 1548 kJ | 464 kJ. Tuky: 3,6 g | 1,1 g,
z toho nasycené mastné kyseliny: 2,1 g | 0,6 g.
Sacharidy: 15 g | 4,5 g,
z toho cukry: 13 g | 3,4 g.
Bílkoviny: 70 g | 21 g. Sůl: 1,2 g | 0,35 g.
Úloha bílkovin
Existují tři makroživiny: bílkoviny, sacharidy a tuky. Mimo jiné dodávají tělu energii v podobě kalorií.
Sacharidy jsou pro tělo primárním zdrojem energie a jsou ideální pro spalování při intenzivním cvičení.
Bílkovina je jednou z těchto tří makroživin, je nezbytná pro zvyšování svalové hmoty a pro správné fungování našeho těla.
Jak nápoj Whey Protein připravit?
Smíchejte 150 ml vody a 2 lžíce prášku Whey Protein (tedy 30 g) v shakeru.
Dle potřeby můžete navýšit či snížit podíl vody.
30 vteřin řádně protřepejte a ochutnejte.
Pro ještě hustší konzistenci je možné Whey Protein smíchat s 150 ml mléka.
Po smíchání zkonzumujte shake do jedné hodiny.
Co je Whey Protein?
Whey Protein je syrovátkovým proteinem.
Výhody nového složení nápoje Whey Protein
21 g proteinu a 5,2 g BCAA na shake.
Nápoj Whey Protein s novým složením je vyrobený ve Francii. Koncentráty syrovátkových bílkovin pocházejí z Evropské unie. Rozhodli jsme se pro přírodní příchuť a extrakt stévie, intenzivní sladidlo vyrobené ze surovin přírodního původu. Výtažky ze stévie rebaudiana, rostliny pocházející z Jižní Ameriky, jejíž listy obsahují sladící molekuly.
Krátký seznam ingrediencí a jednoduché složení
Snažili jsme se nabídnout protein s vyváženou chutí, která přetrvá.
Pokud jste zvyklí na proteinové prášky se sukralózou a acesulfamem K, mohou se vám naše nové syrovátkové proteiny zdát na první pohled jemnější. Pokud chcete výraznější chuť, přidejte méně vody. Například 50 ml již představuje velký rozdíl, pokud jde o chuť.
Na základě provedených testů doporučujeme 150 ml na shaker.
Kvalita výroby a certifikace
Náš whey protein je vyroben ve Francii.
Koncentráty syrovátkových bílkovin pocházejí z Evropské unie. Certifikované výrobní místo IFS Food.
Realizace produktu v souladu se správnou výrobní praxí a zásadami a metodami systému pro rozbor rizika a kritických kontrolních bodů.
Normy ISO 26 000. Fyzikálně-chemické, senzorické, mikrobiologické a toxikologické kontroly hotových výrobků: dodržování hygienických předpisů a zajištění kvality chuti.
Kdy konzumovat Whey Protein?
Vypijte jeden shake 30 minut po sportu. Po konzumaci vám doporučujeme shaker řádně vypláchnout.
Nápoj Whey Protein si tak můžete dopřát k snídani, či po tréninku.
Návod k použití
Součástí zdravého životního stylu je vedle pravidelné fyzické aktivity také pestrá a vyvážená strava.
V případě dlouhodobé konzumace (více než 6 až 8 týdnů) se poraďte se svým lékařem.
Výrobek nesmějí užívat osoby s onemocněním jater, těhotné ženy a děti do 14 let.
Uchovávejte mimo dosah dětí.
Obsah laktózy na 100 g
+/- 10 g.