Kvalita výroby a certifikace
Whey Protein je vyrobený ve Francii. Certifikované výrobní místo IFS Food.
Realizace produktu v souladu se správnou výrobní praxí a zásadami a metodami systému pro rozbor rizika a kritických kontrolních bodů.
Normy ISO 26 000. Místo výroby a produkt certifikovaný jako organický prostřednictvím organizace Ecocert.
Fyzikálně-chemické, senzorické, mikrobiologické a toxikologické kontroly hotových výrobků: dodržování hygienických předpisů a zajištění kvality chuti.
Proč Whey Protein?
Chceme nabídnout přirozenou chuť, a tak nabízíme tento vanilkový syrovátkový protein.
K jeho účinnosti přispívá 22 g proteinu na shaker, vynikající chuť zajišťuje příchuť bourbonské vanilky.
Jak dávkovat Whey Protein?
V shakeru se sítkem smíchejte 150 ml vody s 35 g proteinu Whey Protein (tedy 3 vrchovaté polévkové lžíce).
Dle potřeby můžete navýšit či snížit podíl vody.
30 vteřin řádně protřepejte a ochutnejte.
Pro ještě hustší konzistenci je možné Whey Protein smíchat s 150 ml mléka.
Po smíchání zkonzumujte shake do jedné hodiny.
Rozpouštění proteinu
Výrobek neobsahuje lecitin. Lecitin se tradičně nachází ve většině proteinových prášků, aby se rozpustil ve vodě nebo mléce a zabránil tvorbě hrudek.
Během míchání se tedy přirozeně v sítku nebo hrdle vašeho shakeru objeví několik hrudek prášku.
Kdy konzumovat Whey Protein?
Pro regeneraci vypijte jeden shake 30 minut po sportu. Po konzumaci vám doporučujeme shaker řádně vypláchnout.
Nápoj si tak můžete dopřát k snídani, či po tréninku.
Návod k použití
Součástí zdravého životního stylu je vedle pravidelné fyzické aktivity také pestrá a vyvážená strava.
V případě dlouhodobé konzumace (více než 6 až 8 týdnů) se poraďte se svým lékařem.
Výrobek nesmějí užívat osoby s onemocněním jater, těhotné ženy a děti do 14 let.
Uchovávejte mimo dosah dětí.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku.
Obsah laktózy na 100 g
+/− 2,27 g.
Výživové hodnoty
Tabulka nutričních hodnot: na 100 g | na porci 35 g. Energie: 395 kcal | 138 kcal.
Energetické hodnoty: 1672 kJ | 585 kJ. Tuky: 4,3 g | 1,5 g,
z toho nasycené mastné kyseliny: 2,3 g | 0,8 g.
Sacharidy: 27 g | 9,5 g,
z toho cukry: 19 g | 6,7 g. Bílkoviny: 62 g | 22 g. Sůl: 0,44 g | 0,15 g.