Výživové hodnoty
Tabulka nutričních hodnot: 100 g | 30 g. Energie: 1621 kJ | 486 kJ.
Energetické hodnoty: 385 kcal | 116 kcal.
Tuky: 8,8 g | 2,6 g,
z toho nasycené mastné kyseliny: 2,1 g | 0,6 g. Sacharidy: <0,5 g | <0,5 g,
z toho cukry: <0,5 g | <0,5 g.
Vláknina: 11,0 g | 3,3 g.
Bílkoviny: 71 g | 21 g.
Sůl: 2,8 g | 0,84 g.
Nové složení
Pracovali jsme na nové verzi našeho veganského čokoládového lískooříškového proteinu vylepšením textury, která je hladší a méně hustá.
Také klasické 900g balení jsme změnili na balení o 450 g, ze kterého je možné připravit 15 shakerů a které je ideální, pokud chcete veganský protein nejprve vyzkoušet.
Výrobek obsahuje kakao v prášku s označením Fairtrade.
Kakao s označením Fairtrade
Kakao v tomto produktu je pěstováno a uváděno na trh v souladu se standardy Fairtrade / Max Havelaar, což umožňuje producentům těžit ze spravedlivějších obchodních podmínek, zlepšovat životní podmínky své i své komunity a zároveň chránit životní prostředí.
Kakao v tomto produktu může být z technických důvodů smícháno s necertifikovaným kakaem, ale plný objem je výrobci garantován za podmínek Fairtrade / Max Havelaar (hmotnostní bilance).
Krátký a snadno srozumitelný seznam ingrediencí
Směs hrachového a rýžového proteinu. S použitím odtučněného kakaa v prášku, přírodních a nesyntetických aromat.
Zvolili jsme stévii, tedy přírodní sladidlo pocházející z přírodních surovin (listy stévie). Výtažky ze stévie rebaudiana, rostliny pocházející z Jižní Ameriky, jejíž listy obsahují sladící molekuly.
A také směs cereálií ModCarb®, která zaručuje krémovitost struktury.
Kvalita výroby a certifikace
Náš Vegan protein je vyroben ve Francii. Proteinový prášek nepochází z Francie. Certifikované výrobní místo IFS Food.
Realizace produktu v souladu se správnou výrobní praxí a zásadami a metodami systému pro rozbor rizika a kritických kontrolních bodů.
Normy ISO 26 000.
Fyzikálně-chemické, senzorické, mikrobiologické a toxikologické kontroly hotových výrobků.
Vegan Protein a Whey Protein
Přechod z mléčné syrovátky na rostlinný protein nemusí být napoprvé snadný.
Veganský protein má totiž hustší, moučnou konzistenci. Což je běžné pro výrobky z rostlinných proteinů.
Je tudíž velmi obtížné porovnávat syrovátkový protein a veganský protein.
Stejně tak jako je velmi obtížné porovnávat texturu a chuť sójového a hovězího steaku.
Kdy konzumovat Vegan Protein?
Vypijte jeden shake 30 minut po sportu. Po konzumaci vám doporučujeme shaker řádně vypláchnout.
Nápoj Vegan Protein si tak můžete dopřát k snídani, či po tréninku.
Jak si Vegan Protein připravit?
Smíchejte 300 ml vody a 2 lžíce proteinu (tedy 30 g) v shakeru.
Dle potřeby můžete navýšit či snížit podíl vody.
30 vteřin řádně protřepejte a ochutnejte.
Pro ještě hustší konzistenci je možné Vegan Protein smíchat s 300 ml rostlinného nápoje.
Po smíchání zkonzumujte shake do jedné hodiny.
Návod k použití
Výrobek nesmějí užívat osoby s onemocněním jater, těhotné ženy a děti do 14 let.
Uchovávejte mimo dosah dětí.
Pravidelně doplňujte tekutiny.
Součástí zdravého životního stylu je vedle pravidelné fyzické aktivity také pestrá a vyvážená strava.
V případě dlouhodobého užívání (více než dva měsíce) se poraďte s lékařem.