Rady k používání
Hliník nemá izotermické vlastnosti. Pokud chcete uchovat tekutiny v láhvi v chladu, použijte vhodný izotermický obal.
Láhev můžete plnit horkými nápoji, ale rychle vychladnou.
Vhodné i pro perlivé nápoje. Neplňte tuky (mléčné výrobky, oleje) ani kyselými nápoji (ovocné džusy, energetické nápoje). Nedávejte do mikrovlnné trouby, mrazničky, nevystavujte plamenům nebo tepelným zdrojům.
Technické vlastnosti
Uzávěr se snadno otevírá i jednou rukou. Stačí zatlačit na nápis „PRESS“. Otevírání uzávěru je možné zamknout. Stačí potáhnout bílé „tlačítko“ dolů. Objeví se pole s červenou barvou, které značí, že uzávěr je zamknutý a už jej nelze otevřít. Má také filtr, ve kterém můžete louhovat například ovoce, a očko pro snadnější nošení.
Rady k údržbě
Láhev po každém použití umyjte běžným prostředkem na nádobí. V případě potřeby můžete výrobek mýt v myčce. Láhev i zátku nechte řádně a odděleně vyschnout.
Hloubkové čištění: ponořte láhev přes noc do vody s jedlou sodou.
První použití
Před prvním použitím výrobek 3krát vypláchněte čistou vodou.
Materiál a předpisy
Naše výrobky a materiály jsou v souladu s platnými normami pro kontakt s potravinami. V souladu s platnou právní úpravou neobsahují bisfenol A.
Hmotnost a rozměry
Objem: 1,5 l.
Rozměry: Ø 8,8 × 32,3 cm. Hmotnost: 218 g (tělo 171 g / uzávěr 47 g).
Dostupná provedení: 1 a 1,5 l.
Nevyhazujme, opravujme
Naše výrobky vám dělají společnost při pobytu na horách.
Postupem času stárnou a některé části se opotřebují nebo se mohou ztratit.
Abychom co nejvíce prodloužili životnost vaší láhve, prodáváme náhradní uzávěry samostatně a těsnění je snadné vyměnit.
Vývoj výrobků: naše know-how
Vývojové centrum značky Quechua se nachází ve francouzském městě Passy na úbočí masivu Mont Blanc.
Díky této jedinečné poloze se zde mohou členové našich vývojových týmů (návrháři, produktoví manažeři, inženýři...) setkávat přímo s milovníky outdoorových sportů. Je to skvělý způsob, jak s využitím veškerého našeho know-how navrhovat výrobky na turistiku, které budou maximálně funkční.