Návod k přípravě
Otevřete sáček a přibližte oba okraje k sobě tak, aby se dotkly. Naplňte teplou vodou až do úrovně 0 (120 ml). Zamíchejte, zavřete a počkejte 9 minut. Poté sáček otevřete, znovu zamíchejte. Dobrou chuť!
Množství vody můžete upravit podle své preference. To vy jste tu šéfkuchař!
Lyofilizace nebo dehydratace?
Tyto dva konzervační procesy spočívají v odstranění vody z potravin sušením mrazem nebo teplem. Během lyofilizace je jídlo zbaveno vody přechodem z pevného (zmrazení) do plynného skupenství.
Dehydratace spočívá v sušení jídla při vysoké teplotě. Voda obsažená v jídle se při ní vypařuje.
Všechny ingredience v tomto receptu byly lyofilizované.
Výhody müsli s lesními plody
Všechny suroviny pocházejí z ekologického zemědělství.
Neobsahuje laktózu.
Pokrm byl vyrobený v Polsku dodavatelem, který požívá pouze 100 % přírodní suroviny bez konzervantů a jiných přidaných látek.
Doplňující informace
Dehydrovaný pokrm připravený během 9 minut.
Složení i balení přizpůsobené outdoorovým sportovním aktivitám. Baleno v ochranné atmosféře. Po otevření ihned spotřebujte.
Výživové hodnoty
Výživové hodnoty: 100 g.
Energetické hodnoty: 1666 kJ - 430 kcal,
Tuky: 9,0 g,
z toho nasycené mastné kyseliny: 2,4 g.
Sacharidy: 67,0 g,
z toho cukry: 22,0 g, Vláknina: 11,0 g.
Bílkoviny: 10,0 g.
Sůl: 0,07 g.