Kvalita výroby a certifikace
Výrobek Whey Protein Isolate je vyroben ve Francii a nese označení Grass Fed.
Certifikované výrobní místo IFS Food.
Realizace produktu v souladu se správnou výrobní praxí a zásadami a metodami systému pro rozbor rizika a kritických kontrolních bodů.
Normy ISO 26 000.
Fyzikálně-chemické, senzorické, mikrobiologické a toxikologické kontroly hotových výrobků.
Nápoj s označení Grass Fed
Nápoj Whey Protein Isolate se skládá z 80 % ze syrovátkového proteinu z kravského mléka s certifikací Grass Fed.
Toto označení je zárukou toho, že dojnice v průměru strávily 120 až 300 dní ročně na pastvě. Je tak zaručeno, že jsou krmeny z velké části travou či senem.
Kdy konzumovat Whey Protein?
Nápoj se rychle vstřebává, je ideální konzumaci po tréninku.
Shaker si tak můžete dopřát k snídani, či po tréninku
(2/3 přitom tělo získává ze stravy).
Jak nápoj připravit?
Z našeho receptu jsme odstranili veškeré činidla k tvorbě žádoucího vzhledu a textury, abychom co možná nejvíce zkrátili seznam ingrediencí.
Smíchejte maximálně 200 ml vody se dvěma lžičkami (tj. 30 g) v shakeru. 30 vteřin řádně protřepejte a ochutnejte.
Doporučujeme používat vlažnou vodu (a nikoli teplou).
Pro ještě hustší konzistenci je možné Whey smíchat s 150 ml rostlinného či živočišného mléka.
Proč používat Whey Protein při snaze o úbytek tělesné hmotnosti?
Proteiny jsou velmi důležité při hubnutí, jelikož napomáhají udržovat svalovou hmotu.
Tento nápoj nepředstavuje náhražku pestré stravy.
Návod k použití
V případě dlouhodobého užívání (více než dva měsíce) se poraďte s lékařem. Nevhodný pro osoby s onemocněním ledvin a jater, těhotné a osoby do 14 let. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.
Obsah laktózy na 100 g
+/- 4,5 g.
Výživové hodnoty
Tabulka nutričních hodnot: 100 g | 30 g. Energie: 393 kcal | 118 kcal.
Energetické hodnoty: 1665 kJ | 500 kJ, tuky: 3,2 g | 1 g,
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,8 g | 0,5 g,
sacharidy: 11 g | 3,3 g,
z toho cukry: 5,8 g | 1,7 g,
vláknina: < 0,5 g | < 0,5 g. Bílkoviny: 80 g | 24 g,
sůl: 1,1 g | 0,3 g.