Výživové hodnoty
Tabulka nutričních hodnot: na 100 g | na porci 30 g. Energie: 357 kcal | 107 kcal.
Energetické hodnoty: 1517 kJ | 455 kJ. Tuky: 1,1 g | < 0,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,60 g | < 0,5 g. Sacharidy: 14 g | 4,2 g,
z toho cukry: 2,6 g | 0,8 g. Bílkoviny: 73 g | 22 g. Sůl: 0,30 g | 0,09 g.
Kvalita výroby a certifikace
Náš micelární kasein je vyroben ve Francii. Izoláty mléčných bílkovin pocházejí z Evropské unie. Certifikované výrobní místo IFS Food.
Realizace produktu v souladu se správnou výrobní praxí a zásadami a metodami systému pro rozbor rizika a kritických kontrolních bodů.
Normy ISO 26 000.
Fyzikálně-chemické, senzorické, mikrobiologické a toxikologické kontroly hotových výrobků.
Co je micelární kasein?
Whey je syrovátkový protein nebo „syrovátka“, což je tekutá část mléka. Kasein je protein přítomný hlavně v mléce a tvoří jeho pevnou a nerozpustnou část.
Micelární kasein je kasein přirozeně se vyskytující v mléce. Je to přirozená složka mléka, která se získává bez zničení micely díky mikrofiltraci.
Výhody micelárního kaseinu
Kasein pochází přímo z mléka. Pozvolna uvolňuje aminokyseliny.
Kdy konzumovat micelární kasein?
Kasein by se měl v ideálním případě užívat před spaním, aby vaše svaly byly během spánku nepřetržitě zásobovány aminokyselinami.
Jak připravit micelární kasein?
Pro intenzivní chuť s hustší texturou smíchejte 2 lžíce prášku (tj. 30 g) s 250 ml tekutiny. Pro jemnější chuť s jemnější texturou smíchejte 2 lžíce prášku (tj. 30 g) s 300 ml tekutiny. Micelární kasein lze připravit s vodou, rostlinným nápojem či mlékem. 30 vteřin řádně protřepejte a ochutnejte.
Po smíchání zkonzumujte shake do jedné hodiny.
Návod k použití
Součástí zdravého životního stylu je vedle pravidelné fyzické aktivity také pestrá a vyvážená strava.
V případě dlouhodobé konzumace (více než 6 až 8 týdnů) se poraďte se svým lékařem.
Výrobek nesmějí užívat osoby s onemocněním jater, těhotné ženy a děti do 14 let.
Uchovávejte mimo dosah dětí.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku.
Obsah laktózy
2,0 g / 100 g.