Jak jídlo připravit?
Otevřete sáček a přibližte oba okraje k sobě tak, aby se dotkly. Naplňte teplou vodou až do úrovně 5 (200 ml). Zamíchejte příborem, uzavřete zip a počkejte 9 minut, než sáček znovu otevřete. Znovu zamíchejte a můžete začít jíst.
Množství vody můžete upravit podle své preference. To vy jste tu šéfkuchař!Složení i balení přizpůsobené outdoorovým sportovním aktivitám.
Jaký je rozdíl mezi dehydratací a lyofilizací?
Tyto dva konzervační procesy spočívají v odstranění vody z potravin sušením za studena nebo za tepla. Během lyofilizace je jídlo zbaveno vody přechodem z pevného (zmrazení) do plynného skupenství.
Tato metoda uchovává veškeré nutriční hodnoty a organoleptické vlastnosti potravin.
Dehydratace spočívá v sušení jídla při vysoké teplotě. Voda obsažená v jídle se při ní vypařuje.
Doplňující informace
Plnohodnotné vegetariánské jídlo. Vyrobeno v Polsku.
Výživové hodnoty
Výživové hodnoty: 100 g | 70 g (= 1 porce).
Energetická hodnota: 1606 kJ - 385 kcal | 1124 kJ - 270 kcal.
Tuky: 21 g | 15 g,
z toho nasycené mastné kyseliny: 7,2 g | 5,0 g.
Sacharidy: 17,0 g | 12,0 g,
z toho cukry: 10,0 g | 7,0 g
Vláknina: 4,7 g | 3,3 g.
Bílkoviny: 28,0 g | 20,0 g.
Sůl: 1,1 g | 0,77 g.