Příprava
Otevřete sáček a přibližte oba okraje k sobě tak, aby se dotkly. Naplňte teplou vodou až do úrovně 5 (400 ml). Zamíchejte příborem, uzavřete zip a počkejte 9 minut, než sáček znovu otevřete. Znovu zamíchejte a můžete začít jíst.
Množství vody můžete upravit podle své preference. To vy jste tu šéfkuchař!Složení i balení přizpůsobené outdoorovým sportovním aktivitám.
Jaký je rozdíl mezi dehydratací a lyofilizací?
Tyto dva konzervační procesy spočívají v odstranění vody z potravin sušením za studena nebo za tepla. Během lyofilizace je jídlo zbaveno vody přechodem z pevného (zmrazení) do plynného skupenství.
Tato metoda uchovává veškeré nutriční hodnoty a organoleptické vlastnosti potravin.
Dehydratace spočívá v sušení jídla při vysoké teplotě. Voda obsažená v jídle se při ní vypařuje.
Doplňující informace
Suroviny pocházejí z biologického zemědělství.Plnohodnotné vegetariánské jídlo. Vyrobeno v Polsku.
Výživové hodnoty
Výživové hodnoty: 100 g | 170 g (= 1 porce).
Energetická hodnota: 1801 kJ - 428 kcal | 3062 kJ - 728 kcal.
Tuky: 9,9 g | 17,0 g,
z toho nasycené mastné kyseliny: 7,5 g | 13 g.
Sacharidy: 67,0 g | 114,0 g,
z toho cukry: 7,5 g | 13,0 g
Vláknina: 7,8 g | 13,0 g.
Bílkoviny: 16,0 g | 27,0 g.
Sůl: 1,6 g | 2,7 g.