Jak jídlo připravit?
Otevřete sáček a přibližte oba okraje k sobě tak, aby se dotkly. Naplňte teplou vodou až do úrovně 4 (370 ml). Zamíchejte příborem, uzavřete zip a počkejte 9 minut, než sáček znovu otevřete. Znovu zamíchejte a můžete začít jíst.
Pokud použijete studenou vodu, počkejte 20–30 min.
Množství vody můžete upravit podle své preference. To vy jste tu šéfkuchař!Složení i balení přizpůsobené outdoorovým sportovním aktivitám.
Jaký je rozdíl mezi dehydratací a lyofilizací?
Tyto dva konzervační procesy spočívají v odstranění vody z potravin sušením za studena nebo za tepla. Během lyofilizace je jídlo zbaveno vody přechodem z pevného (zmrazení) do plynného skupenství.
Tato metoda uchovává veškeré nutriční hodnoty a organoleptické vlastnosti potravin.
Dehydratace spočívá v sušení jídla při vysoké teplotě. Voda obsažená v jídle se při ní vypařuje.
Doplňující informace
Suroviny pocházejí z biologického zemědělství.Plnohodnotné vegetariánské jídlo. Vyrobeno v Polsku.
Výživové hodnoty
Výživové hodnoty: 100 g | 150 g (= 1 porce).
Energetická hodnota: 1556 kJ - 372 kcal | 2349 kJ - 558 kcal.
Tuky: 9 g | 14 g,
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,5 g | 2,3 g.
Sacharidy: 55,0 g | 83,0 g,
z toho cukry: 11,0 g | 17,0 g
Vláknina: 9,5 g | 14,0 g.
Bílkoviny: 14,0 g | 21,0 g.
Sůl: 2,3 g | 3,5 g.